Agronomics logo Affärsinformation för lantbruksföretagare
Du är inte inloggad.
Vad skriver vi om?
AGRONOMICS EFTERSNACK ETANOL EUROPA EXPORT/IMPORT FJÄDERFÄ FODER GRISAR KINA KONFERENS KYCKLING LIVSMEDEL MARKNAD MJÖLKPULVER NYTT PÅ AGRONOMICS NÖTKÖTT SOJA SPANNMÅL STATISTIK SUPPLY/DEMAND SVERIGE/FINLAND VETE
Mina råvaror Mina råvaror
Valutor

Om "oss"

2022-06-03
För tillfället består det som blev kvar av Agronomics av mig, Katarina Gillblad.

Jag startade Agronomics år 2000, då var tanken "en Dagens Industri" för lantbrukare, ett verktyg för att hantera prisrisken i jordbrukets råvarumarknader.

År 2014 hade antalet lantbrukare i Sverige minskat till mindre än hälften så många som när jag startade, då var det inte längre troligt att vi i framtiden skulle kunna täcka kostnaderna för att driva tjänsten. Nyhetsbyrån lades ner i april 2014.

Att montera ner en verksamhet tar skrämmande mycket tid! Den 12/4 2016 var min första dag utan gamla måsten i bagaget. Då hade jag löst in minoritetsaktieägarnas aktier, äntligen fått brevet från Fora som konfirmerade att jag inte längre hade skyldigheter i rollen som arbetsgivare, den sista årsredovisnigen som påverkats av minoritetsaktieägare var inskickad till Bolagsverket och kvittensen, att samma års deklaration tagits mot av Skatteverket, fanns i min hand.

Enklast når du mig så här /Katarina Gillblad
Agronomics Scandinavia AB, Frihamnen Magasin 4, 115 56 Stockholm, Växel: 08-527 810 00

© Utformningen av, och innehållet i, denna tjänst skyddas enligt upphovsrättslagen(SFS 1960:729)
Informationen är konfidentiell och skyddas enligt företagshemlighetslagen (SFS 1990:409)