Agronomics logo Affärsinformation för lantbruksföretagare
Du är inte inloggad.

Om Agronomics

Vanliga frågor -Snabba svar

-Varför ska jag använda Agronomics när min förening sköter det mesta?

Vi är inte en konkurrent till din förening utan ett komplement. Vi råder dig inte till att handla med den ene eller andre. Opartisk marknadsinformation säger mer om din konkurrenskraft än priser som innehåller sådant som medlemsnytta, hantering etc. Vi råder dig därför att själv, med hjälp av oberoende marknadsinformation, fatta väl underbyggda beslut.

-Varför ska jag följa marknaden om priset ändå aldrig blir som man förväntat sig?

Det finns aldrig på förhand något facit över "det rätta beslutet" för att få det bästa priset. Du kan däremot se till att öka dina förutsättningar att beslutet faller ut som du förväntat dig genom att ha rätt information.

-Vad skiljer Agronomics ifrån andra rådgivare?

Vi är inte rådgivare utan informationsgivare. Vi levererar ett underlag som hjälper dig att skapa din egen uppfattning.

-Hur kan jag tjäna mer pengar? Det är få köpare som agerar på den svenska marknaden, alltså är det ofta marginella prisskillnader dem emellan.

Det är inte motparten utan tidpunkten för affären som är mest avgörande över hur lönsam du är. Hur gör du idag för att veta när tiden är mogen?

-Jag har inte tid att lägga ned flera timmar på det här!

Det behöver du inte göra heller. Faktum är att du har bättre nytta av oss 2x15 minuter varje vecka än en sträckläsning varje månad.

-Varför kostar internettjänsten pengar?

Det enda alternativet är att finansiera tjänsten genom reklam. Men den enda som är intresserad att betala reklamen är din motpart i affären. Vi vill inte riskera vår trovärdighet som oberoende informationsleverantör. Tycker du att den är dyr bör du först relatera kostnaden av tjänsten mot din nytta. Räkna på din ekonomiska nytta genom en "guidad tur".

-Varför ska jag anförtro mig till er?

Vårt oberoende blir din garanti på kvalitativ information, vi tjänar inga pengar på prisuppgång/nedgångar. Vi levererar en klar information totalt fokuserad på din lönsamhet utan brus som t ex reklam eller söndagsbilage-betonat innehåll.
Agronomics Scandinavia AB, Frihamnen Magasin 4, 115 56 Stockholm, Växel: 08-527 810 00

© Utformningen av, och innehållet i, denna tjänst skyddas enligt upphovsrättslagen(SFS 1960:729)
Informationen är konfidentiell och skyddas enligt företagshemlighetslagen (SFS 1990:409)