Agronomics logo Affärsinformation för lantbruksföretagare
Du är inte inloggad.

Om Agronomics

Prislista för våra tjänster

Agronomics.se - Enskilda abonnemang
Vår prislista är differentierad, lantbrukare betalar mindre. Inte bara för att de är vår primära målgrupp utan för att deras verksamhet oftast är mindre än andras i behov av marknadsbevakning på jordbrukets råvarumarknader. De är alltid småföretagare och saknar därmed de resurser som större företag kan ta för givet. Deras verksamhet är dessutom oftast en grundförutsättning för att de andra företagen ska ha en verksamhet över huvudtaget. Idag finns bara hälften så många lantbrukare i Sverige som när Agronomics startade. Det ligger i allas vårt intresse att de inte blir ännu färre.

Våra prislistor hittar du här: Lantbrukare - Ej lantbrukare

Skräddarsydda informationsleveranser*
Vi är duktiga på att uppdatera och säkerställa kvalitet på den information vi levererar. Och det är inte nödvändigt för oss att all information bara finns på vår webbsida. Exempel på information som vi levererar för publicering hos andra kan du se i tidningarna ATL och Land Lantbruk samt på Svenska Pigs webbsida. Vi ansvarar även för uppdateringarna av Svenskt Brödveteindex som fått vid spridning som bas i prissättningen av mjölbaserade produkter. En trygghet för alla som använder eller distribuerar information vi levererat är att vi aldrig är part i målet, vi tjänar inte pengar på huruvida priset på råvaran går upp eller ned.

Föreläsningar*
Vi föreläser gärna om frågor av typen utbud, efterfrågan och prisrörelserna på den internationella råvarumarknaden samt hur detta påverkar prissättningen i Sverige. Alternativa strategier vid inköp av foder, försäljning av spannmål samt terminshandel.

Konsultuppdrag*
Vår erfarenhet finns inom området "att leva med prisrörelser", marknadsmässig prissättning, börshandel och internationell råvaruhandel. 

*Offert på förfrågan, kontakta Katarina Gillblad för en diskussion. 08-527 81 000 eller per mail, katarina.gillblad@agronomics.se


Agronomics Scandinavia AB, Frihamnen Magasin 4, 115 56 Stockholm, Växel: 08-527 810 00

© Utformningen av, och innehållet i, denna tjänst skyddas enligt upphovsrättslagen(SFS 1960:729)
Informationen är konfidentiell och skyddas enligt företagshemlighetslagen (SFS 1990:409)